PRIVATE PARTY PENTRU MEMBRI. Sâmbătă, 26 septembrie 2020. Ce să mai… LOCURILE CHIAR SUNT LIMITATE! Dacă nu sunteți deja membri Attraction Club, e timpul să deveniți!

 

Intrare de cuplu, 300 lei pentru petrecerea privată exclusiv pentru membrii Attraction Club de sâmbătă, 26 septembrie 2020. Apasați pe butonul „Venim” și plătiți acum online 100 lei și restul exclusiv cash, la intrare, pe baza prezentării numelui sau a dovezii plății online. Include 4 tichete pentru băuturi de la bar pentru voi doi. Participarea la petrecere este condiționată de prezentarea Cardului de membru la intrare. Accesul în locație se face începând cu ora 22, închiderea locației făcându-se la ora 05. Dacă nu aveți deja calitatea de membru Attraction Club, o puteți dobândi la intrare prin prezentarea datelor aferente și achiziționarea cardului fizic de membru, ediție aniversară 10 ani, exclusiv cash, la prețul promoțional de 50 lei, împreună pentru amândoi, fără limită de valabilitate. Se aplică condiții speciale pentru acces la această petrecere privată*.

 

 

Intrare bărbat singur, 550 lei pentru petrecerea privată exclusiv pentru membrii Attraction Club de sâmbătă, 26 septembrie 2020. Apasă pe butonul „Vin” și plătește acum online 150 lei și restul exclusiv cash, la intrare, pe baza prezentării numelui sau a dovezii plății online. Include 2 tichete pentru băuturi de la bar pentru tine. Participarea la petrecere este condiționată de prezentarea Cardului de membru la intrare. Accesul în locație se face începând cu ora 22, închiderea locației făcându-se la ora 05. Dacă nu ai deja calitatea de membru Attraction Club, o poți dobândi la intrare prin prezentarea datelor aferente și achiziționarea cardului fizic de membru, ediție aniversară 10 ani, exclusiv cash, la prețul promoțional de 50 lei, fără limită de valabilitate. Se aplică condiții speciale pentru acces la această petrecere privată*.

*Accesul la această petrecere privată este restricționat, fiind permis exclusiv membrilor Attraction Club care prezintă cardul de membru, locurile fiind limitate în conformitate cu restricțiile legale în vigoare. Calitatea de membru se poate obține și la intrare prin prezentarea datelor aferente și achiziționarea suplimentară a cardului fizic de membru, exclusiv cash, la prețul promoțional de 50 lei, de cuplu sau de persoană singură, fără limită de valabilitate. Avansul achitat online este nereturnabil și nu poate fi refolosit cu alte ocazii. Achiziționarea de băuturi suplimentare de la bar nu este posibilă. Pentru accesul la petrecere se va verifica temperatura corporală la intrare, accesul fiind permis doar în cazul în care aceasta nu este febrilă. Accesul în locație se va face exclusiv cu mască de protecție și cu dezinfectarea mâinilor la intrare, cu soluțiile oferite special în acest sens. Se aplică desigur și Regulile standard de acces și comportament în club.
Toate tranzacțiile prin card sunt absolut sigure și confidențiale.
Plata este procesată de NETOPIA MOBILPAY,
cel mai mare procesator de plăți online din România.


Până ne revedem la swing, ce ziceți de un masaj erotic?

Până ne revedem la swing, vă recomandăm masajul erotic în cele trei locații ale noastre.

De cuplu sau pentru tine, fie că ești un EL, fie că ești o EA,
noi avem maseuza sau maseurul perfect pentru tine sau voi!

Vezi aici mai mult: http://attractionclub.ro/masaj-erotic


Știm, știm, toți ne gândim pervers la ce a fost dar și la ce o să mai fie😋😜


De acum lucrăm de acasă :) Hai și tu cu noi pe ONLINE!

Hello!

Clubul de swing Attraction Club îl vom închide temporar din motivele cunoscute, însă, vă informăm că în această perioadă toată lumea se mută pe online.

Attraction Club Online și Attraction Club App sunt deja în creștere cu oameni din club, ce printre știri negre de pe telefon, caută să se și excite și să își facă planuri sexy pentru zile albe. Sau măcar să se pregătească pentru statul în casă cu un scop pervers 

E cazul deci să îți mai contrabalansezi echilibrul! 😜😜

Iată cum:

  • 👉 Intră de pe Desktop sau de pe mobil pe ONLINE de AICI

  • 👉 Ia-ți aplicația pentru telefonul tău Android de AICI

  • 👉 Ia-ți aplicația pentru telefonul tău Iphone de AICI

 

 


Măsuri sporite de triaj pentru party în siguranță

 

 

Pentru sănătatea voastră și a tuturor, din weekend, valetul nostru, Iulian, va supune unui triaj accesul în Attraction Club. Persoanele cu temperatura corporală în afara valorilor normale, cele care au călătorit recent în zone de risc și cele care prezintă simptome de răceală sau gripă, cu părere de rău, nu vor fi primite în club. Pe restul, vă așteptăm după o igienizare obligatorie pe mâini la intrare și cu măsuri sporite de siguranță! 🤗
#wecontinuetolivesafely


Cea mai bună bună atmosferă și cea mai multă lume te așteaptă permanent în Attraction Club™!

TOATA LUNA, SUPER PETRECERI DE SWING!

Fie că ești vechi, fie că ești nou, te așteptăm în fiecare MIERCURI, VINERI și SÂMBĂTĂ de la orele 22 la cele mai tari petreceri swingers din România! La Attraction Club™ ai garanția celei mai bune atmosfere de swing și garantat, cea mai multă lume! Rezervă acum!

Când? MIERCURI, VINERI și SÂMBĂTĂ


În weekend întâmpinăm primăvara cu taxă de intrare la jumătate pentru doamne și domnișoare

În weekend întâmpinăm primăvara și noi, cu mărțișoare. Doar că de alt fel.
Adică noi vom întâmpina doamnele și domnișoarele cu taxa de intrare la jumătate.
Din respect pentru sexul feminin și pentru că avem cea mai bună atmosferă de swing și cea mai multă lume😜


Swingers Valentine’s Party 14-15 februarie cu vin roșu ;)


De Valentine’s unii se dau peste cap cu iubirea, se screm de falsitate șamd. Voi nu.
Voi sunteți sinceri și vreți să mențineți flacăra vie chiar cu foc.
În Attraction Club, weekendul care vine, punem și vin roșu din partea casei. Totul pentru voi.


Attraction Club vă urează La mulți ani!


ULTIMELE LOCURI la Cel mai tare revelion din România: REVELIONUL SEXULUI 2020!

UPDATE:
🤩🤩🤩🤩 
De Revelion, prezență absolut specială a starletei JANETTE!
Sexy, senzuală și extrem de apreciată de toți clienții noștri, JANETTE vine special să petrecem Revelionul împreună!!!


Pe bune! 😇De aproape 10 ani suntem în slujba plăcerilor duse la bun sfârșit cu cel mai longeviv party pentru adulți din țară. 🤩 Petrecerea unde poti vedea o tipă și să mergi până la orgasm cu ea! 🙀 Unde mai poți face asta?? Locurile la Revelionul sexului din Attraction Club sunt disponibile aici!

 

Mult așteptatul Revelion din Attraction Club este aici! O petrecere marcă înregistrată – cu renume, unde chiar te vei simți special și bine, cu multă lume nouă, oameni de calitate, socializare super faină, mâncare Premium, băutură all inclusive și distracție ca nicăieri în altă parte!

Click aici ca să citeşti totul despre acest eveniment! »