ULTIMELE LOCURI la Cel mai tare revelion din România: REVELIONUL SEXULUI 2020!

UPDATE:
🤩🤩🤩🤩 
De Revelion, prezență absolut specială a starletei JANETTE!
Sexy, senzuală și extrem de apreciată de toți clienții noștri, JANETTE vine special să petrecem Revelionul împreună!!!


Pe bune! 😇De aproape 10 ani suntem în slujba plăcerilor duse la bun sfârșit cu cel mai longeviv party pentru adulți din țară. 🤩 Petrecerea unde poti vedea o tipă și să mergi până la orgasm cu ea! 🙀 Unde mai poți face asta?? Locurile la Revelionul sexului din Attraction Club sunt disponibile aici!

 

Mult așteptatul Revelion din Attraction Club este aici! O petrecere marcă înregistrată – cu renume, unde chiar te vei simți special și bine, cu multă lume nouă, oameni de calitate, socializare super faină, mâncare Premium, băutură all inclusive și distracție ca nicăieri în altă parte!

 

Bilet de cuplu, 800 lei pentru petrecerea Revelionul Sexului, o petrecere marcă înregistrată – cu renume, unde chiar vă veți simți special și bine, cu multă lume nouă, oameni de calitate, socializare super faină, mâncare Premium, băutură all inclusive și distracție ca nicăieri în altă parte

 

ULTIMUL LOC. Bilet de bărbat singur, 900 lei pentru petrecerea Revelionul Sexului, o petrecere marcă înregistrată – cu renume, unde chiar te vei simți special și bine, nici pe departe singur, ci din contră, cu multă lume nouă, oameni de calitate, socializare super faină, mâncare Premium, băutură all inclusive și distracție ca nicăieri în altă parte. Locuri foarte puține, cumpără acum!

 

Bilet de doamnă singură, 300 lei pentru petrecerea Revelionul Sexului, o petrecere marcă înregistrată – cu renume, unde chiar te vei simți special și bine, nici pe departe singură, ci din contră, cu multă lume nouă, oameni de calitate, socializare super faină, mâncare Premium, băutură all inclusive și distracție ca nicăieri în altă parte. Locuri foarte puține, cumpără acum!


Toate tranzacțiile prin card sunt absolut sigure și confidențiale. Plățile sunt nereturnabile. Plata este procesată de NETOPIA MOBILPAY, cel mai mare procesator de plăți online din România. Tipărește sau arată la intrare dovada plății.