Logo Attraction Club

 

 

Regulamentul Campaniei 'Fă-ţi cont şi câştigă o Tabletă 3G!'Articolul 1. Organizatorul
Organizatorul campaniei Fă-ţi cont şi câştigă o Tabletă 3G!' denumita in continuare Campania, este SC Premium Entertainment SRL, denumita Organizator.

Articolul 2. Locul, durata si conditiile de desfasurare
Campania se desfasoara numai pe teritoriul Romaniei, in perioada 25 Noiembrie 2015 - 31 Decembrie 2015.
Participa la Campanie persoanele cetateni romani, cu varsta implinita de 18 ani, care isi fac cont nou, unic, pe siteul Attraction Club Online, www.attractionclub.ro. Vor fi descalificaţi cei în cazul cărora se demonstrează că au deja un alt cont pe site.

Articolul 3. Mecanismul de participare
Ce trebuie sa faci? Să îţi faci un cont gratuit de pe siteul Attraction Club Online, www.attractionclub.ro

Articolul 4. Premiile si conditiile de acordare
Premiul consta intr-o tabletă Allview Ax4 Nano Plus cu procesor Cortex A7 Dual-Core 1.30GHz, 7", 512MB RAM, 8GB, Wi-Fi, 3G, GPS, Bluetooth, Android 4.4.2 KitKat, Black.
Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, prin intermediul siteului www.tragerilasorti.ro dintre participantii care respecta cumulativ conditiile prezentate la Articolele 2 si 3.
Nu se admite acordarea contravalorii premiului in bani.

Articolul 5. Acordarea premiului
Castigatorul va fi desemnat si publicat pe site pana la 20 ianuarie 2016.
Castigatorul va fi contactat prin intermediul siteului, prin email si/sau telefonic pentru acordarea premiului.
Premiul se trimite in aproximativ 30 de zile de la validarea castigatorului.

Articolul 6. Confidentialitatea
Organizatorul se obliga sa respecte regulile de confidentialitate si de protejare a informatiilor private.
Datele personale ale participantilor (telefon sau email) nu vor fi facute publice.

Articolul 7. Litigii
Eventualele litigii survenite intre Organizator si participantii la Campanie se vor rezolva pe cale amiabila.

Articolul 8. Regulamentul Campaniei
Regulamentul Campaniei este disponibil tuturor participantilor, pe site, pe toata durata de derulare a acesteia. Prin participarea la Campanie, participantii sunt de acord sa respecte prezentul Regulament.
In momentul trimiterii participarii, Participantul declara ca a luat la cunostinta prezentul Regulament, ca il accepta in intregime si ca se obliga sa il respecte.
Organizatorul are dreptul de a aduce amendamente si completari Regulamentului Campaniei, acestea intrand in vigoare de la data publicarii lor pe site.
Este responsabilitatea participantilor sa se informeze despre eventualele modificari ale Regulamentului Campaniei.
Organizatorul nu isi asuma nici o raspundere pentru orice impedimente de participare la Campanie sau la validarea Castigatorului datorate erorilor participantului sau a defectiunilor mijloacelor sau tehnologiilor folosite pentru inregistrarea la concurs.
Eventualele reclamatii pot fi depuse in termen de o saptamana de la publicarea castigatorului prin email la online@attractionclub.ro. Examinarea unei reclamatii dureaza 10 zile lucratoare, urmata de comunicarea solutiei catre Participantul in cauza. Reclamatiile ajunse la Organizator dupa acest termen nu vor fi luate in considerare.

Prin participarea la Promotii, Participantii confirma ca au citit si sunt de acord cu Regulamentul Promotiei precum si cu Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.attractionclub.ro si sunt de acord cu inregistrarea datelor lor cu caracter personal in bazele de date ale Companiei in vederea participarii la Promotii si desemnarii castigatorilor.

Declaratia de confidentialitate


Premium Entertainment SRL se obliga sa prelucreze datele personale ale utilizatorilor site-ului www.attractionclub.ro in conformitate cu Legea 677/2001, care se refera la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, avand numarul de operator 22239. In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, PREMIUM ENTERTAINMENT SRL va asigura securitate datelor cu caracter personal inregistrate si le va folosi numai pentru scopurile precizate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea acestora din aceasta baza de date.
Pentru a va exercita oricare dintre aceste drepturi, puteti face o cerere in scris cu solicitarea dumneavostra pe care sa o trimiteti prin posta la adresa: PREMIUM ENTERTAINMENT SRL, Str. Agricultori nr. 16, cod 021481, sector 2, Bucuresti sau prin e-mail la adresa online@attractionclub.ro.

Prima pagina - Masaj Erotic - Clubul nostru de Swingers - HotSwingers - Castiga o tableta 3G - Petrecere Attraction Club - Revelion2018 - Attraction Club Online App